Husk lige tandbørsten

Husk lige tandbørsten

IMG-1395

Husk lige tandbørsten

Nogle gange er den lille ting, vi gør, for vores partner, en stor ting.

Hos mig er den lille store ting, at han altid lægger min tandbørste klar til mig.

I starten synes jeg, det var lidt sært. Det var jeg ikke vant til. Det er jeg nu.

Det er ikke blevet til en af de vaner, som man ubevidst blot godtager. Nej, jeg bliver glad for det hver eneste gang, min tandbørste ligger der med tandpastaen på og fortæller mig, at han holder af mig.

Det er som en lille kærlighedserklæring, der vækker mig hver gang. Viser mig at han er opmærksom og vækker mig til at være opmærksom.

Det gælder også, når noget imellem os er svært. Tandbørsten ligger der som en kommentar til alt det svære. Om at det nok skal gå. Vi kommer ud på den anden side, for vi har ikke glemt hinanden og kærligheden, mens alle de svære følelser bruser.

Hvordan ser din lille kærlighedserklæring til din partner ud?

Par-samtaler

Massagekurser

 

1 Comments

 1. Erik den 18. maj 2022 kl. 20:53

  Det blev ofte sent, vores dage endte tit på den forkerte side af midnat på grund af hendes arbejde. Og mit vækkeur stod på 05:30
  Alligevel, hver eneste aften i den tid der blev os givet, lavede jeg mad til hende. Det skulle jo ikke være noget tungt, men et lækkert let måltid lavet fra bunden og med de rigtige råvarer.. . tilsat et knivspids kærlighed og en rundhåndet sjat omsorg.
  Vi fik vendt mangt og meget ved spisebordet midt om natten. Indtil trætheden overvandt os og vi gik i
  seng.
  Selv den dag i dag, år efter, siger hun det: jeg savner nu din mad…og din omsorg….
  Og jeg savner at give den….