Massagekursus billet

kr. 2.790,00

Denne billet er for 1 person. Bemærk: Har du ikke været hos os tidligere, vil vi gerne tale med dig, inden du booker. Skriv også gerne til trine@dupontuhrenholt.dk for at høre om der er plads, da en weekend kan være fuldt booket. Skal du have en startpakke med inkl. billetten er det denne vare du skal købe. Startpakken indeholder en sarong, en olie, et lagen og et vådlagen.

Varenummer (SKU): billet-kursusweekend Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Indhold

Dette er en billet for én person til én massageweekend. Der er plads til både par og soloer. Par kan vælge kun at arbejde sammen eller blande sig med soloerne. Den eneste forudsætning for at være med er en vis bevægelighed i kroppen og en nysgerrighed på kontakten til din sanselighed i mødet med en anden. Ord som lyst, sanselighed, nærvær, samvær og langsomhed er nøgleord. Vi sørger for lige antal mænd og kvinder.

Der er undervisning i massage af hele kroppen. Du skal først have været med på et grundmodul, før du kan være med på temamodulerne. 

Læs mere om grundmodulet her

Læs mere om årshjulet her, og se hvilke temaer der er i år.

Se kursuskalenderen her:

Alle øvelser og alle massager bliver guidet og vist af Trine og Jørn, inden I selv får lov at prøve. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Billetten er inkl. mad og vand, kaffe og te. Massageolie kan tilkøbes, eller du kan medbringe din egen yndlingsolie til at massere med. Du kan medbringe egen sarong eller købe en hos os. Du skal medbringe et stort lagen til massage, og et til din seng på Danakilde. Du kan købe massagelagen her hos os.

Hvis du vil gøre det let for dig selv, kan du købe en startpakke hos os.

Kontakt Rebecca på Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk. Det er muligt at medbringe egen vin eller øl til aftensmaden. Øl og vin kan også købes direkte hos Danakilde på dagen, hvis du får lyst til det.

Du kunne også være interesseret i...