massage kursus

Grundmodul: Nej

At mærke dig selv, når du berører en anden

Hvad fa’en er det lige der sker her? Vi ankom her til eftermiddag og mødte de andre. Lidt sky, forsigtige. Nervøse for hvad det nu var at vi havde sagt Ja til. Og nu bare få timer senere føles det helt naturligt at være nøgne omkring hinanden. Jeg gad ikke engang at tage min sarong på, da jeg gik fra kursuslokalet og ud på toilettet. Jeg stod bare og hyggesnakkede i køen med de andre nøgne mennesker. Det føltes helt naturligt og ukompliceret.

Grundmodul: Nej

Indhold

Grundmodulet er en introduktion til tantramassage.

I dette modul undersøger du kontakt og berøring på en bevidst måde. Gennem berørings- og massageøvelser, oplæg, samtaler/refleksion og meditation åbner du ind til din livskraft, din sensualitet, og det sted i dig, der mere handler om at være tilstede end om at gøre noget bestemt.

Når kroppen bliver afspændt, og sindet bliver mere roligt, bliver der plads til nye oplevelser af sanselighed, nærvær og intimitet med dig og med din partner. I denne nye måde at mødes på vil du naturligt møde dine vaner, hvilket er godt, for det giver dig muligheden for at tale om dem og blive mere bevidst om kontakt og samværet med den anden .

På dette retreat vil du blive introduceret til tantramassage og hele kroppen vil blive masseret.

På introduktion til tantramassage handler det først og fremmest om at komme til stede: At være med det der er, og når du rører den anden, berører du dig selv. Det sker igennem en masse små massageøvelser. Der kan være undervisning af alle dele af kroppen, men vi når ikke nødvendigvis hele kroppen igennem her på introduktionen. Kønsdelene berøres let, men der er ingen decideret undervisning i massage af kønnet. Udover berørings- og massageøvelser laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet imellem sessionerne.

Du introduceres for ja og nej-sproget med særligt fokus på nej og grænser. Hvad er en grænse, hvordan mærker du den, og hvordan giver du udtryk for den? Tryghed, tillid og langsomhed er nøgleordene denne weekend. Alle øvelser og alle massager vil blive guidet - og vist af os først. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Udover hygge, spas og god mad.

Læs en tilbagemelding fra en kvinde her

Tilmeld dig grundmodulet her

Læs om temamodulerne her:

Tema: At elske og ære din krop

Tema: Sig ja til lyst

Tema: Stille og langsomt

Tema: Modige hjerte

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked