En weekend på grundmodulet på Danakilde var en weekend med fokus nej'ernes og ja'ernes puls og konstante dans. Den dans var fyldt med sanselighed, ærlighed og herlighed - og mest af alt med at give puls til den kvinde jeg er, når jeg ikke er:

mor/kone/leder/husejer/bestyrelsesmedlem/veninde/datter/søster mv.

Jeg havde stort set glemt, at jeg også er et sanseligt og kropsligt menneske, stopfyldt af kvindelighed med lyst, styrke og et par fantastiske hænder til at mærke, give og berøre med. Både mig selv og de andre, som jeg fik den ære at berøre og berøres af.

Tak for jeres integritet og dygtighed i facilitering af deltagernes processer og tak for at skabe så trygt og varmt og tydeligt et rum, som alle "voksne" og selv-integrerede mennesker kan bevæge sig fuldstændigt frit i.

Foto: Ulla Bjulver
Foto: Ulla Bjulver