tantra massage kursus
Foto: Ida Schmidt

Temamodul: Modige hjerte  

Temamodul: Modige hjerte

Indhold

I denne weekend har vi fokus på mod og på, hvad der giver mening for os. For os er berøring i sig selv meningsfuld, fordi nænsom berøring skaber intimitet og tryghed og ofte er glædesfyldt. Derfor vil berøring indgå helt naturligt i løbet af weekenden. Vi undersøger forskellige livstemaer, der på godt og ondt er del af livet. Frygt, mod, hvad der fylder i dit liv og at skelne mellem det der er vigtigt, det der fylder, og det der har betydning. Måske opdager du den mindst mulige forandring, det lille skridt, der med tiden vil skabe mere mening i dit liv. De små skridt med den store betydning kommer du til at tage sammen med andre, der har samme fokus som dig. 

Er du interesseret i denne weekend, kan du læse mere om det her. 

Trine:

Nogle gange skal man “dø” lidt for at komme til at leve. Mit liv har været en række af milepæle, hvor kriser blev til nyt liv. En af dem var i ægteskabet. Jeg troede, jeg skulle dø, da min mand fortalte, han var nødt til at give plads til en del af sin seksualitet, der måske ikke involverede mig. Jeg døde ikke, men tog det som en chance for at undersøge, hvem jeg egentlig var. Finde ud af, hvad der er sandt for mig. Den historie er grundlæggende vigtig for den, jeg er i dag.

Skriv til os, hvis du gerne vil med på rejsen mod at finde mening med det hele. To uger inden weekenden får du tilsendt et velkomstbrev.

Tilmeld dig modulet her

Temamodul: At elske og ære din krop

Temamodul: Sig ja til lyst

Temamodul: Stille og langsomt

Grundmodul: Nej

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked