Foto: Rhiannon Wilde
Foto: Rhiannon Wilde

Temamodul: Sig ja til lyst

Temamodul: Sig ja til lyst

I denne weekend har vi fokus på at sige ja. Ja til lyst, ja til dig selv, som du er, ja til sårbarhed, leg og kreativitet. Vi fordyber os endnu mere i tantramassagen og åbner til det mere individuelle udtryk. Hvordan viser du dig, og hvordan træder du frem?

Det sker i mødet med andre mennesker, som har samme fokus som dig. Det kan være blufærdigt og er samtidig enormt frisættende. Du vil lære yoni og lingam massage i denne weekend.

Er du interesseret i at sige ja til lyst, kan du læse mere om det her.

Jørn:

Jeg kan huske, at det var på Kreta i 2013, jeg opdagede min lyst for første gang. Jeg var på et ledelseskursus, så der var intet, der egentlig skubbede til lysten. Ej heller var det en anden deltager. Jeg tror, at det var den storslåede natur dernede. Solen, bjerget, lyden af bølgerne. Maden og smilene. At jeg sov under en stjernehimmel om natten.

Det var også det, at jeg måske for første gang i en hel uge tillod mig at skue indad.

Min lyst kom pludselig og var ret insisterende. Vi sad i korte bukser, og jeg fik hele tiden flag på. Det var både ret sjovt og lidt irriterende at sidde der og bruge min kinabog til at slå begejstringen ned med. I hver pause skyndte jeg mig ned i det svalende middelhav og fik kontrollen igen. Men der gik ikke lang tid, inden lysten igen bankede på døren.

Vel hjemme igen begyndte jeg at søge på nettet om lyst. Hvad er lyst? Hvorfor er den der? Hvad skal jeg bruge den til? Hvordan gør jeg? Først fik jeg en tantramassage. Så tog jeg på et kursus. Og så endnu et. For at lære om mig selv og min lyst. Det var frisættende for mig at møde andre og erfare, at min lyst er en livskraft, der ikke behøver at skulle noget sted hen.

Vær opmærksom på at grundmodulet er forudsætning for deltagelse på et temamodul. Du skal altså starte med grundmodulet, hvis du ikke tidligere har været hos os. Her får du de grundlæggende ting på plads om massage og bliver introduceret til vores måde at formidle på. I enkelte tilfælde giver vi dog dispensation, så skriv til os, hvis du har erfaring med tantramassage, og ønsker at komme med.

Tilmeld dig temamodulet her

Temamodul: At elske og ære din krop

Temamodul: Stille og langsomt

Temamodul: Modige hjerte

Grundmodul: Nej

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked