Massagekurser

Massagekurser

Trine-og-joern

Massagekurser for solo'er og par

På vores modulopbyggede kursusforløb kan du undersøge din sanselighed, kontakten til andre og måske få øje på, hvordan sensualitet og sanselighed kan blive pejlemærker i dit liv.

Det kan du gøre ved at tilmelde dig på vores kurser.

Grundmodul: Nej

Tema: At elske og ære din krop

Tema: Sig ja til lyst

Tema: Stille og langsomt

Tema: Modige hjerte

Har du ikke været på kursus hos os før, vil vi gerne tale med dig, inden du booker en weekend. Kontakt os her.

Fællesskabet

Vi inviterer ind i et fællesskab, hvor der er plads til at snakke med hinanden om emner, vi normalt ikke taler så meget om. Sex og seksualitet, sårbarhed, spiritualitet og det der har at gøre med at være menneske. Kvinde eller mand. Uanset om I er et par, eller du kommer alene, så er det livgivende at dele erfaringer og spejle sig i andres historier. Det kan ofte i sig selv bevæge noget nyt i dig og i os.

Mad

Maden er vigtig for os. Den er inkluderet i prisen, og vi gør vores bedste for, at den skal være både smagfuld, økologisk, og smuk at se på. Danakilde sørger for det meste mad og derfor har vi ikke noget med den del at gøre.

Danakilde

Danakilde er uden tvivl det helt rigtige sted for os. Huset, naturen, haverne, Rørbæk sø og de mange hellige spots, som Rebekka og Thorsten har skabt er unikt. Her finder I stensætninger, urtespiraler, hellige kilder, shelters bygget omkring træerne, saunaer, vikingehuse, heste, grise og masser af magisk natur.

Overnatning

Danakilde har skønne enkelt og dobbelt- værelser, og desuden mulighed for overnatning i shelters eller små husvogne.

I booker overnatning direkte hos Rebekka på 22592412 og aftaler detaljer om overnatning med hende.

Vi har ikke noget med overnatningerne at gøre udover, at vi formidler kontakten.

Hvis du ikke overnatter på Danakilde, skal du indregne et gebyr for bad og rengøring på 250,- til Danakilde for en weekend.

Forudsætninger for at deltage

Massageøvelserne foregår på gulvet på madras, så det er godt, at du har en vis bevægelighed i kroppen. Vi har meditationspuder til at støtte dig ved og sidde på.

Som par kan I vælge at fordybe jer med hinanden gennem alle øvelserne, eller I kan vælge at skifte massagepartner mellem øvelserne. Soloerne roterer efter hver øvelse og vi sørger for, at der er lige mange solo mænd, som der er solo kvinder.

Det er muligt at deltage på grundmodul 1 flere gange. To weekender er aldrig ens.

For at deltage på fordybelsen i tantramassage, skal du have deltaget på grundmodulet. Har du erfaring med vores formidling og/eller forståelse af tantra fra andre kurser, så ring til os. Så tager vi en snak om det.

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Forståelsen

Nøgenhed er naturlighed, og din krop er okay, som den er uanset køn, former, farver, vægt eller alder. Den er helt særlig og fortjener opmærksomhed og berøring.

Både den, der masserer, og den, der masseres, er nøgne under massagen.

Massagen inviterer dig ind i kontakt med dig selv - i dit møde med den anden. Det er omdrejningspunktet for alt, hvad der foregår hos os. Uanset om du er det, vi kalder "giver" eller "modtager".

I den nøgne sanselige kontakt vil du naturligt møde dine vaner, hvilket er godt, for det giver dig mulighed for at tale om dem, blive mere bevidst, og måske bane nye veje for klarhed om nærhed og samvær. Det kan selvfølgelig også være lidt besværligt, og bliver det svært, er vi med for at hjælpe.

Vi lover at tage os omsorgsfuldt af det og støtte dig, hvis det bliver svært. Af samme årsag deltager vi ikke selv i øvelserne med mindre der opstår et ekstraordinært behov, fordi en deltager må træde ud.

I seksualiteten ligger en naturlig kontakt til lyst igennem sansning. Det er denne sansning, du inviteres ind i. Uden krav og forventninger, men med en klar ramme.

Vi inviterer dig til at være sammen med andre mennesker på en ny måde, hvor nærvær, bevidsthed, opmærksomhed og sanselighed får plads.

Bagom alle forestillingerne om hvem vi er, eller alle de betydninger, vi har givet vores krop og samliv.

I massagen inkluderes hele kroppen og ingen dele af kroppen gøres til noget særligt. Vi guider ind i en forståelse, hvor ethvert sted på kroppen rummes uden at blive givet en særlig betydning. Ligesom du ikke skal et sted hen i din seksualitet, men simpelthen er et sensuelt væsen med en sensuel energi, der strømmer i dig.

Det kan du opleve, når du lærer at sanse dig selv, og det er dette rum, vi åbner for i denne weekend. I øvelserne vil du få mulighed for at undersøge, om du kan blive i dig selv uden at begynde at gøre noget ved eller godt for den anden.

Man kan sige, at du møder dig selv i mødet med den anden. Det kan opleves som en enorm frihed at slippe for at skulle præstere at gøre det godt. Og det kan ende med at blive det.