I kærlighedens navn (en podcast)

kr. 79,00

I kærlighedens navn (en podcast)

Sæt dig godt tilrette i sofaen eller tag lyden i ørerne og gå en tur. Den næste lille times tid skal du lytte til en fortælling om kærlighed. Ikke som den i en pladderromantisk ugebladsnovelle, men om en kærlighed, der rummer det hele.

Historien starter den dag, Trines mand fortæller hende en hemmelighed. Fra den dag bliver alt anderledes. De næste 10 år bliver en intens, udfordrende og uforudsigelig rutsjebanetur i kærlighedens navn.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

I kærlighedens navn 
 
Sæt dig godt tilrette i sofaen eller tag lyden i ørerne og gå en tur. Den næste times tid skal du lytte til en fortælling om kærlighed. Ikke som den i en pladderromantisk ugebladsnovelle, men en kærlighed, der rummer det hele.
 
Historien starter en dag, Trines mand fortæller hende en hemmelighed. Fra den dag bliver alt anderledes. De næste 10 år bliver en intens, udfordrende og uforudsigelig rutsjebanetur i kærlighedens navn. 
 
Alt kastes op i luften.
 
Hvad med familien og børnene? Tanker om skilsmisse, bevidste selvpålagte overgreb, seksualitet, tab af noget og fundet af noget andet, åbningen af et parforhold og nye relationer. 
 
Sammen og hver for sig. 
 
Det er åbninger og lukninger så omfattende, at Trine supplerer med ordene: Nok er der inspiration at finde i min fortælling, men det er ikke noget, jeg som sådan anbefaler. 
 
Når vi i vielsesritualet lover, at vi vil elske i medgang og modgang, ved ingen af os, hvad det betyder.
 
Det er en del af læringen, at vi ikke kan forudsige, hvad vi siger ja til, men bliver nødt til at læne os ind i kærligheden og stole på at noget, der er større end os selv begriber, hvad i alverden det er, der foregår. 
 
God fornøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “I kærlighedens navn (en podcast)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *