Massagekursus billet inkl. startpakke

kr. 3.290,00

Denne billet er for 1 person. Bemærk: Har du ikke været hos os tidligere, vil vi gerne tale med dig, inden du booker. Skriv også gerne til trine@dupontuhrenholt.dk for at høre om der er plads, da en weekend kan være fuldt booket.

Varenummer (SKU): billet-kursusweekend-1 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Indhold

Dette er en billet for én person til én massageweekend. Der er plads til både par og soloer. Par kan vælge kun at arbejde sammen eller blande sig med soloerne. Den eneste forudsætning for at være med er en vis bevægelighed i kroppen og en nysgerrighed på kontakten til din sanselighed i mødet med en anden. Ord som lyst, sanselighed, nærvær, samvær og langsomhed er nøgleord. Vi sørger for lige antal mænd og kvinder.

Der er undervisning i massage af hele kroppen. Du skal først have været med på et grundmodul, før du kan være med på temamodulerne.

BEMÆRK at dette er en billet inkl. startkit. Startpakken består af et dobbelt vådlagen, dobbeltlagen, 1 sarong og 1 olie i dispenser svarende til det, du skal bruge for at være med på kursus) Værdi af startpakken er 1160,- Dvs. du sparer 500,- i forhold til hvis du selv skal indkøbe startpakken. Du kan vælge mellem de saronger og lagner, du ser på billedet, og så tager vi det med til dig på kurset.

Hvis du ikke skal have startpakken med, og bare ønsker en billet til weekendkursus, er det denne billet du skal have.

Læs mere om grundmodulet her

Læs mere om årshjulet her, og se hvilke temaer der er i år.

Se kursuskalenderen her:

Alle øvelser og alle massager bliver guidet og vist af Trine og Jørn, inden I selv får lov at prøve. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Billetten er inkl. mad og vand, kaffe og te. Kontakt Rebecca på Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk. Det er muligt at medbringe egen vin eller øl til aftensmaden. Øl og vin kan også købes direkte hos Danakilde på dagen, hvis du får lyst til det.

Du kunne også være interesseret i...