En tantramassage er…

En tantramassage er...
En tantramassage er som en praksis, hvor jeg husker og ærer, at jeg - ligesom du - er helt okay.
På den måde bliver tantramassagen en indføring ind i, at vi alle er smukke hellige væsener, og at alle de andre også er det.
Det betyder ikke, at det nødvendigvis er let, og undervejs i massagen kan jeg møde svære ting. Måske skal jeg sige nej. Flytte mig, sige det højt, flytte den anden.
Og tjekke efter i mig selv, når massagen er slut. Ikke forlade massagen med løse ender, der forstyrrer, men ære tilliden til, at det, jeg siger, vil blive respekteret og taget i mod. Også når det jeg siger, ikke er let at høre for den anden. Hvem kender ikke frygten for en afvisning?
Jeg gør.
Tantramassage er ikke en ladestation eller et kvikfix, selvom en tantramassage ofte giver energi og ofte er helende.
Det er til gengæld kontakt med mit hjerte, min sanselighed og mine tanker, der som skyer driver forbi. Det er forbindelsen til hele mig og forbindelsen til den anden og den store helhed, vi er en del af.
Det er i hvert fald min beskrivelse.
I dag
Og mig, det er Trine.
Læs beskrivelsen af vores kurser, hvis du genkender og gerne vil undersøge det nærmere. Kursuskalenderen finder ud på hjemmesiden her: https://www.dupontuhrenholt.dk/kalender/
Beskrivelsen af Grundmodul Nej finder du her: https://www.dupontuhrenholt.dk/.../massage-kursus.../
Der er kun to kvinde solo pladser tilbage på kommende Grundmodul Nej den 1.-3. marts, og det samme gælder for Temamodulet Sig ja til lyst den 22.-24. marts.
Kærlig hilsen Trine og Jørn
info@dupontuhrenholt.dk
Trine: 91548295
Jørn: 23464540