Par samtaler

Indgangen er forskellig

Når I som par vælger at komme hos os, er det vigtigt, at I bliver mødt fra det rette sted, og at I sammen finder ud af, hvad det er. Nogle gange kan I have brug for hjælp fra os til dette allerførste skridt, og andre gange ved I det med det samme.

Vi arbejder med krop, sind og følelser uanset hvilken indgang til samtalen, I vælger, men der kan være lidt forskellig vægtning af områderne.

Ideen er, at vi starter samtalen præcis der, hvor I føler jer mest trygge, når vi sammen bevæger os ind i jeres par-landskab. I kan godt opleve at starte et sted og slutte et helt andet sted, end I regnede med.

Parforhold kan ikke beregnes med en simpel årsags-/virkning-sammenhæng, men handler mere om systemer i systemer. Derfor kigger vi meget på sammenhængene og bevægelsen mellem kroppen, sindet og følelserne.

Vi tager seksualitet seriøst

Det er ikke altid, at seksualitet er noget I bøvler med eller gerne vil udforske mere. Om det er det eller ej, så dukker det ofte op som et emne på et tidspunkt. Måske fordi der hos os er et rum, hvor seksualitet kan italesættes og endda kropsliggøres.

For os er seksualitet livskraft. Og uanset om I har en aktiv udlevet seksualitet eller lever livet sammen i cølibat, så er den seksuelle energi en mulig kraft at komme i kontakt med.

At gå fra sans til samling

Forenklet sagt handler det om at blive mere bevægelig i sine følelser, sit sind og sin krop og at lære at bevæge sig med det, der opstår.  Mærke, sanse og forstå sig selv. Forstå samspillet med partneren. Derfra sætte noget nyt i bevægelse.

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Uanset hvad, vil vi støtte og hjælpe jer på jeres vej. Om det bliver med et livs-kort, Ikigai, massage eller med lige netop den samtale-form, der passer godt til jer.

Her kan I læse om status-samtale, par-vejledning og par terapi.

Læs om de forskellige massage typer her.

Priser kan du læse mere om her.

Hvilke muligheder har I?

Trine-og-joern

Er I fanget i et hamsterhjul, hvor den ene dag tager den anden, og tiden bare går og går? Måske er det svært at finde tid til at stoppe op og få et overblik?

Så kan en status-samtale for par være vejen for jer. Her fokuserer vi på vigtige områder i menneskelivet, og undersøger hvor I er med dem.

593x544 (2)

Uanset hvor I er som par, er der ofte nogen som har vandret ad den sti før, som lige præcis I føler jer i tvivl om. Måske står I med et konkret problem, hvor I har brug for at kunne vælge mellem nogle muligheder. 

Her kan vi som team hjælpe med gode ideer, sparring og vejledning. 

Foto: Lise Ramsland Sparre

Af og til sander et parforhold til.

Hvad er det imellem jer, der er så svært, og hvordan opstår problemerne? Måske må I kigge på, hvad I hver især har med i livsbagagen, og hvordan de to historier går sammen og imod hinanden. Kan I hjælpe hinanden videre, eller skal I fortsætte hver for sig?

 

tantra massage kursus

I kan også vælge at starte med at sætte kroppen i centrum, hvis I vælger en massage for par som indgang.

Om det er alene eller hver for sig eller på samme tid, så finder vi en ramme som I kan føle jer trygge i.

new path

Etik handler dybest set om at navigere i dilemmaer. Ikke om at løse dem. Etik har derimod at gøre med optik. Det blik, hvorigennem vi rent faktisk kigger, og det menneskesyn, vi har med. Alligevel har vi nogle klare rammer i en tantramassage.

covid-19

Vi følger sundhedstyrelsen retningslinier. Men herudover er der en række konkrete tiltag, vi vi tager på vores kurser for at minimere risikoen for Covid-19 smitte. Det betyder til gengæld også, at vi føler os sikre på, at vi har nogle trygge rammer at undervise i. Du kan læse om det her.

Sådan arbejder vi

Fotograf Ulla Bjulver - Visual artist & Photographer

I oplevelsesorienteret psykoterapi undersøger og bruger det der opstår i rummet mellem os. Det er nemlig tit udtryk for noget, du også oplever i dit liv uden for samtalerummet.

Tilgangen er fænomenologisk og forsøger at komme så tæt på virkeligheden som muligt. Uanset vor slem din virkelighed opleves, er det godt at komme tæt på den, for kun fra det sted, kan du bevæge dig et sted hen.

Foto: Ida Schmidt

Historier er den måde, vi oplever verden på, og det er dem, vi undersøger i Systemisk narrativ terapi.

Hvilke historier skriver du om dig selv, der er nyttige? Og hvilke er unyttige og har behov for at blive skrevet om?

Vi er forskellig fra de historier, vi skriver om os selv, og det er nøglen til forandring.

WEB_P71B2300(b)

ISTDP er en forkortelse af Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy (psykodynamisk kortidsterapi).

At forstå et mønster er ikke det samme som at forandre et mønster. Indsigt kan formidle et kognitivt skift, men forandring kræver både et kognitivt og følelsesmæssigt skift. Så er det tid til, at du undersøger dine følelser og mærker dem.

Sex er ulækkert!

— Anna
fra en Sanselig Erkendelse

Når historierne opdigtes bagefter

— Thomas
fra en Sanselig Erkendelse

Nu kan det fandme være nok!

— Louise
fra en Sanselig Erkendelse

Et øjebliksbillede

— kvinde
på et massage kursus

Et usædvanligt par

— Par
fra en Sanselig Erkendelse

Hvad lever du for?

— mand
før en massage