Bevidst berørt bevæget

Bevidst berørt bevæget

BEVIDST er at vide, at der bag al smerte og lidelse er et stille sted, hvor bevidsthed er, og som er muligt at kontakte. At vi alle er forbundet, og at tid og sted er relative størrelser.
Bevidst er også at hele det, der er såret og forstå os selv. Forstå det, der skete, og at det, der sårede os, rent faktisk sårede. At der var vilkår engang, der var, som de nu var. Og at det er muligt at give slip og leve. Med det der er nu.
BERØRT bliver vi undervejs. Berørt af følelser og kropsligt. Mærker helingen i en berøring, der ikke vil noget, men blot er berøring. Mærker helingen når følelser kommer og går og får lov til det, fordi en følelse blot det ord, vi sætter på den sansning, vi mærker i kroppen.
Måske oplever vi at nuancere ordene på de sansninger, vi beskriver som følelser, som skifter og bevæger sig hele tiden ind i den bevægelse livet er.
BEVÆGET må vi lade os blive i mødet med os selv og i mødet med en anden. I vores følelser, i forståelsen, i spejlingen og i kroppen.
At blive bevæget er paradoksalt nok at lade følelsen være. Mærke den og rumme den og lade den bevæge sig igennem kroppen. Måske bevæge sin krop sammen med en anden.
Vil du lade dig berøre og bevæge på en bevidst måde sammen med os?
Læs om vores Kurser