Naturlig nøgenhed

Naturlig nøgenhed

Vi fødes nøgne, og med tiden plastrer vi den naturlige nøgenhed til med bedømmelser. For lille, for stor, for tyk, for tynd, for meget og for lidt. Om få timer triller Jørn Uhrenholt og jeg igen af sted mod Danakilde i Midtjylland, hvor vi vil mødes med en flok helt almindelige mennesker, der gerne vil ind bag bedømmelserne.

I løbet af weekenden vil vi undersøge den naturlige nøgenhed.

Berøring er et af de allermest naturlige og grundlæggende behov i mennesket. Bliver små børn ikke berørt, dør de rent faktisk. De trækker sig ind i sig selv og holder op med at søge kontakt. Vi behøver berøring, vi behøver nærvær, vi behøver omsorg. Vi behøver kontakt. Når vi fjerner de tillærte vaner omkring at skulle præstere eller skulle have noget bestemt ud af det og i stedet åbner for nærværet, så sker der fine ting.

Den sidste måneds tid har handlet om at få vores nye bog BERØRT – seksualitet som livskraft ud i verden. De næste par dage handler om at mødes med mennesker og guide dem ind i den forståelse, bogen beskriver.

"BERØRT er en god bog. Der er brug for den! Den handler om kropsmassage, berøring, seksualitet, nærhed, kontakt. Med sig selv og med hinanden.

Den er faglig, grundig, erfaringsbaseret og klar, og den er tillidsvækkende tydelig i forhold til etik. Måtte rigtig mange læsere få glæde af den! "

Neel Fasting, forfatter 

berort-3D-mock-up-cover_1920x1440