Når sindet bliver afledt…

I går konstaterede jeg at der ikke var mere marmelade til min ostemad. Nå, for søren! Jeg må hellere lave noget nyt i morgen. Min far har givet mig nogle solbær, som jeg tænkte kunne blive til en fin marmelade. Oppe næste morgen; jeg må hellere finde gryden frem med det samme, så jeg ikke glemmer det. Hvor er nu den gryde, der passer her? Hmmm. I skuffen? Åbner skuffen og den er propfuld, så jeg tager meget indhold ud før jeg finder gryden, der passer nederst i skuffen.

Hov, skuffen er godt nok beskidt og der ligger gamle nødder i bunden. Jeg må hellere lige støvsuge den. Så resten af indholdet ud på stuebordet (det er en stor skuffe). Frem med støvsugeren og støvsuge skuffen. Pakke støvsugeren væk.

Aaahhhh. Dejligt. Det føles godt at gøre ting færdige… Det resterende indhold tilbage i skuffen igen. Lukke. Hov. Den kan ikke lukke helt i nu? Prøver igen. Engang til, denne gang lidt hårdere. Det går ikke. Den står 5 cm åben. WTF?!?!

Åbne skuffen igen. Al indholdet ud og undersøge? Ingenting at se? Og nu kan den godt lukke. Nice! Det var måske indholdet som ikke var pakket ordentligt? Prøver igen. Desværre med samme resultat. Skuffen vil ikke lukke. Åbne igen. Al indholdet ud – nu strøet rundt omkring på borde og stole og gulv.

Afmontere hele skuffen og kigge rundt. Aaaahhh. Det er fordi bunden er gået lidt løs i den ene side. Den må repareres. Skuffen ud i skuret. Sætte strøm til kompressor og finde søm til sømpistolen. Give skuffen nogle søm. Repareret. Dejligt. Skønt at kunne sådan noget selv, Jørn.

Pakke sømpistolen væk og skuffen med ind igen. Da jeg skal til at montere den, ser jeg at der godt nok er vildt meget støv under den (det var den nederste skuffe). Mamma mia. Man bør vist lige støvsuge, når man nu alligevel er derinde? Støvsugeren frem igen. Støvsuge. Støvsuger væk. Indhold retur igen. Kan den lukke? Juhuuuuu. Det kunne den.

Puuuhhaaa. Sikke en morgen. Jeg må hellere lige gå min morgentur inden jeg går videre med marmeladen, for at stresse lidt af. Det gør jeg så.

På turen kommer jeg til at tænke på at vi får gæster idag. Måske skal jeg lave rabarber crumble også? Jeg har jo rabarber i fryseren også? Eller pæretærte? Pærerne er jo også ved at være modne? Eller både rabarber og pæretærte. Men der er vist også æbler derhjemme. Æbletærte? Dem der er faldet af træet og ligger på jorden. Det er nok alligevel lidt meget at lave tre tærter på den samme dag, selvom det også er lidt sjovt.

Retur i haven ser jeg at der er mange æbler på jorden. Nogen er allerede rådne. Ups. Må hellere lige finde en spand og samle de op, der duer endnu. Spand. Samle op. Der er godt nok mange. En hel spand fyldes hurtigt. Men allright. Der skal også være lidt til fuglene. Spanden med ind.

Måske skal jeg bare skrælle nogen af dem og komme dem i fryseren? Og lave tærte samtidig? Jeg går i gang med at skrælle min æbler og kommer dem i fryseposer efterhånden. Må hellere lægge dem i fryseren så de ikke får for meget varme. Poser i hænderne og hen til fryseren. Åbne. Guuuuud – der er solbærrene! Jeg mangler jo marmelade. Æbler i og solbær op. Hvor er nu min gryde? Den der passer til det her?

Har jeg mon sukker nok? Og kan jeg lave en tærtedej? Cremefraiche til ovenpå? Der skal jo meget sukker til både marmelade og tærte. Må nok hellere lige handle ind. Vi mangler rugbrød til vores gæster. Så kan jeg tage det andet med samtidig. Kigger på min note på telefonen. Skriver det jeg mangler på noten. Mmmm. De der t-shirts jeg mangler har godt nok stået længe på den liste. Måske kan jeg lige kigge hurtigt i en tøjbutik oppe i Viby centeret, nu når jeg alligevel er der… Og huskede jeg nu at slukke for kompressoren, så den ikke står og larmer hele tiden? Det må jeg hellere lige checke først.

Kærlig hilsen

Jørn

Læs mere om vores massagekurser her

Læs om terapi her