Massageuddannelse

Her finder du tekster og vejledning, som du skal bruge under din uddannelse.

 

Praksis beskrivelser

Du kommer til at møde mange mennesker, historier og skæbner. Her finder du nogle eksempler på nogle af dem, vi er stødt på.

Før og efter massagen

Massagen pakker vi ind i noget, der foregår før, og noget som foregår efter. Det er en del af vores forståelse at møde dig selv og din gæst.

Indretning af massagerum

Noget af det bedste er at skulle indrette dit massagested. Hvor skal massagen foregå? Indretning, pynt, farver, puder...

Indretning af arbejdslivet

Hvor mange massager kan du tage ind? Hvilke begrænsninger er der, og er der noget, du skal være særligt opmærksom på?

Din første henvendelse

Oh dear.... du har forberedt dig længe. Din første henvendelse er kommet. Hvad gør du? Det kan du få lidt vejledning om her.

Grænser og ja og nej

Ja- og nej sproget er beskrevet i Berørt. Her kan du læse om den opgave, du har med at tilegne dig sproget under uddannelsen.

Hold din krop stærk!

Det er altid en god ide at holde din krop stærk. Når du er massør er det særligt vigtigt. Du kan overveje noget af det, vi gør.

Personlig hygiejne

Din egen personlige hygiejne og gæstes. Men også hvordan dit hus præsenterer sig er en del af den ramme du inviterer til.

Etik og dine rammer

Holder du dig skarp, så etikken er på plads? Hvad vil du være med til? Find inspiration til dine rammer her eller lav dine egne.

Hjemmeside og CVR

Der er en del tekniske, kreative og tekniske forberedelser med at starte en forretning op som massør. Få hjælp her.

Kontakt, priser og aflysning

Læs om hvordan vi gør med den første kontakt og anbefalede priser. Hvad gør du, hvis du får en aflysning, eller der er en gæst, der ikke dukker op?