Kontakt, priser og aflysning

Vores overvejelser

Kontakt

Det er vigtigt, at dine gæster kan få fat i dig. Se eventuelt her hvordan vi gør:

https://www.dupontuhrenholt.dk/kontakt-os/

Husk at hvis du har placeret dit domæne på www.one.com, så får du automatisk en mail med. Fx info@ditdomæne.dk.

Priser

Du bestemmer selv din prissætning. Det er vores erfaring, at man kan blive fristet til at sætte prisen lavt eller sætte den ned, hvis ikke man har så mange massager i starten. I det store hele mener vi, at vores priser er fornuftige. Til sammenligning for lignede massager hos kollegaer er prisen mellem 1800-2800 kr. Tag en snak med andre studerende eller brug evt. en supervision på at sætte din pris.

For at du vænner dig til at tage betaling for dine massager, anbefaler vi, at du prøver at tage et beløb, når du kommer i gang med dine øvemassager. Du skal også overveje, om du vil tage imod pengene på din mobilepay, kontant eller på anden vis. Privat mobilepay fungerer fint til en start. Nogle gæster foretrækker at betale kontant.

Det er selvfølgelig også fint at starte med at tilbyde prøvemassager gratis.

Aflysning

Du vil også møde aflysninger, og de kan være svære at have med at gøre. Vi sætter jo tiden af til massage og gør klar, og får vi en aflysning et par timer inden bookingen, er tiden som oftest spildt.

Hvad gør du så? Kan du forlange en betaling eller er det bedre at lade være, for så kommer vedkommende måske igen, og det gør hun jo ikke, hvis jeg forlanger betaling for udeblivelse...

Der er ikke et helt korrekt svar på, hvordan du gør her. Men klarheden er vigtig uanset. Mærk efter om du bliver irriteret over en sen aflysning, eller om det bare giver dig nogle timer fri. Begge dele kan være okay.

Se eventuelt her på vores side, hvordan vi gør og lad dig inspirere af det, hvis du har behov for det. Det er også et godt emne at tale om i supervisionerne.

https://www.dupontuhrenholt.dk/pris-psykoterapi-helkropsmassage/

Udsættelse

Af og til kan det føles forkert at forlange betaling for udeblivelse. Det kan være, der er opstået noget meget akut hos din gæst, og det kan føles rigtigt at aftale, hvornår I så skal flytte aftalen til. På den måde fastholder du massagen, uden at det er dig selv, der helt står med regningen for den pludselige ændring.