Derfor sælger vi ikke 10 turs kort til tantramassage

Derfor sælger vi ikke 10 turs kort til tantramassage

Derfor sælger vi ikke 10 turs kort til tantramassage

Nogle gange er der folk, der spørger, om de kan købe et klippekort til tantramassage. Ligesom de kan til samtaleterapi. Det kan de ikke, fortæller vi. 

Det handler om forståelsen.

Tantramassage er i vores forståelse ikke terapi, selvom det kan have terapeutisk effekt. 

For det kan det. Mange har gennem årene fortalt, hvordan noget, de har arbejdet med i terapi i årevis endelig landede, da kroppen blev inddraget på en naturlig måde.

Men når folk kommer og spørger, om de kan  købe et klippekort eller et forløb i tantramassage, siger vi nej. 

Tantramassagen handler om nærvær her og nu. Om intet sted at skulle hen. Dermed  skal du ikke se det som en proces, hvor vi bygger ovenpå for hver gang. Hvem ved. Måske er du lige pludselig et nyt sted, som du ikke havde forventet. Og det var dét. Hvad skal du så med de sidste 7 klip? 

Når det er sagt, er der selvfølgelig forskel på massagerne, og naturligvis er du mindre nervøs, hvis du kommer 2. gang og nu ved lidt om, hvordan en massage foregår.

Du kan forstå det sådan her:

Vi tager en massage ad gangen. Så er der pause, og du ser hvad der sker. Hvordan lander massagen? Hvilke tanker og refleksioner dukker naturligt op i tiden efter. Du opdager så, hvad den ene massage bragte med sig. 

Som ét øjeblik ad gangen - her og nu. Og det øjeblik er væk i samme øjeblik. Som med grænser. Det nej, du markerer, respekteres og er væk i samme øjeblik. 

Allerhøjest kan vi aftale nogle datoer, men om vi skal ses der, kan tiden kun vise.

Det er vores forståelse af tantramassagen og af tantra. 

Det er en del af etikken, som er første kapitel i vores bog Berørt - seksualitet som livskraft

mockups-design.com