Massageuddannelsen er i fuld sving…

Vi er glade for den respons, vi har fået på uddannelsen, og vi har nu afholdt de første to moduler med blandede kursister og elever. Det er den helt rigtige måde at afvikle uddannelsen på for os, og vi er optaget af at planlægge det videre forløb.

Er det tid til at arbejde med nærvær, berøring og mennesker i din egen praksis? At få foden under eget bord er en fantastisk følelse, og det er muligt at kombinere din massagepraksis med et almindeligt job ved siden af, så overgangen til det frie liv bliver nemmere. Du kan læse om tantramassageuddannelsen her.

Massage

Hvorfor vælge SERK-tantramassageuddannelsen?

Først og fremmest skal vi bruge mange timer sammen de næste to år, så det er vigtigt at du kan se dig selv sammen med os, Trine og Jørn.

Hvorfor skal du så vælge os? Her er en liste over nogle af de rammer og kvaliteter, vi har bygget uddannelsen op omkring:

 • det er en hands-on uddannelse med kun ganske få moduler online
 • to undervisere - Trine og Jørn
 • vi bidrager begge ligeværdigt til uddannelsen
 • vi har egen praksis som massører
 • uddannede psykoterapeuter, der hjælper og vejleder, hvis (når) noget bliver svært
 • løbende optag; du kan starte når som helst
 • fleksibel afvikling; bestem selv, hvornår du deltager (dog min. 5 moduler pr. år)
 • grunduddannelse med fokus på naturlighed, ingen erfaring nødvendig
 • vi kan ikke følge med efterspørgslen på massager; der mangler gode massører
 • vi mangler nogen at henvise til
 • sikkerhed, ordentlighed og etik på et broget marked
 • forfattere til bogen "Berørt - seksualitet som livskraft" (grundbogen under uddannelsen)
 • du møder både andre studerende og almindelige deltagere på kurserne - og dermed er der skabt en naturlig overgang til de gæster, du vil møde i din egen praksis
 • en langsom og guidet overgang til et nyt arbejdsliv
 • uddannelsen er betalt efter at du har arbejdet i få uger (hvis du tager samme pris som os)
 • visitering på optagelse; uddannelsen er ikke for alle
 • visitering og samtale med alle deltagere på alle kurser
 • undervisere på sexologi-linjen, gestaltinstituttet i Randers
 • undervisere på Joan Ørtings Masterclass
Trine-og-joern

Uddannelsen foregår primært i lækre omgivelser på skønne Danakilde. Inklusiv er undervisning og mad, vand og kaffe/te. Du kan vælge at bo på Danakilde eller dit eget foretrukne sted. Der er endda shelters, hvis du er til outdoor.

Der er enkelte specialemoduler, hvor det kun er studerende, som deltager. Dem afholder vi online eller i Århus, hvor vi mødes en enkelt dag, så du ikke behøver overnatning.

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Her er hvad vores kursister siger om os:

Kvinde, studerende:

"Tak for endnu en fantastisk weekend på Danakilde i jeres trygge rum. Jeg deltog på regnbuemodulet, mhp. kun at have møder med andre kvinder. Jeg har aldrig tidligere masseret kvinder, så det skulle selvfølgelig prøves. Det er den absolut bedste weekend jeg har været på. Massagerne var meget forskellige, som de altid er, men fælles for dem alle var, at jeg ikke på noget tidspunkt mødte et nej. Min krop og mit sind var fuldstændigt åbent. Jeg kunne modtage lige præcis den energi, der kom fra den enkelte kvinde, hvad enten energien skulle åbnes og aktiveres op og ud, eller samles og fokuseres ind og ned. Fantastisk.

Derudover er jeres måde at afvikle workshops/kurser i tantraens tegn eminent. I bringer jer selv i spil hele vejen. I går forrest med en naturlighed, der indbyder os andre til det samme. At lade paraderne og sarongerne falde i hvert nyt møde. I klæder os på med kærlighed til kroppen og kærlighed til selvet; I lærer os JA og NEJ på en simpel måde, der dog viser os den kompleksitet JA og NEJ består af. Alle vegne. Jeg har hørt jer fortælle om det flere gange, og hver gang går jeg hjem, og er lidt bedre til at befærde mig i virkeligheden. Jeg tør en masse - fordi jeg er sikker på, at jeg kan finde NEJ'et frem, når det skal bruges."

Par

"Tak for endnu en dejlig weekend på Danakilde, hvor vi deltog i et tantra massage kursus, sammen med 9 andre deltagere. Trine og Jørn var kursusledere.
Deltagerne var en god blanding af personer med en del erfaring med tantra, andre var helt nye og usikre på hvad en sådan weekend bød på.
De hyggelige og hjemlige rammer er en del af oplevelsen og i selve undervisningsrummet var der god plads til undervisning og plads til øvelser.
På deres rolige og anerkende måde ledte Trine og Jørgen os igennem introduktion og øvelser. De er super gode til at få alle til at føle sig ok og give plads til forskelligheden.
Os der var par lavede øvelserne med vores partner og ved dette kursus var de øvrige deltagere solo kvinder, som lavede massage og øvelser med hinanden.
Den trygge atmosfære var med til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der blev talt om den glæde og smerte som dukkede op, når vi gennem fysisk berøring får kontakt til dele inde i en selv.
På bedste vis blev der samlet op og der var plads til at være i det.
Et af fokus punkterne var at lære og sige nej og ja. Samtidig give opmærksomhed på, at ikke alt handler om at præstere i et forhold, men om nærhed og bare være i en kærlig berøring, som ikke skal nå et sted hen.
I pauserne var der tid til mad, snakke og en gå tur eller middagslur.
Vi drog hjem med en dejlig oplevelse efter mødet med nye mennesker og en oplevelse af ny næring i vores kærlighedsliv."

Efterlad en kommentar