Når historierne opdigtes bagefter

En tilbagemelding på Thomas´mail efter han havde fået en tantramassage

Hej Thomas

Det svære (lidelsen i det) opstår, idet du begynder at sammenligne. Selvom jeg godt ved det er svært, når noget af det du oplever i en massage, er noget af det, du savner med din kone.

Det med de seksuelle hensigter kan jeg iagttage på flere måder:

Måske har de været der hele tiden. Hvilket jo faktisk blot er menneskeligt, da du jo er optaget af og gerne vil (hvis du helt selv kunne bestemme) have mere sex (måske endda også med andre). Ligesom så mange andre helt almindelige mennesker.

I den forbindelse vil jeg ikke sige, at din LYST TIL sex med andre er forkert. Når du siger det er forkert, gør du på en måde også dig selv forkert, og det synes jeg ikke du er. Du kan blot iagttage det i dig selv. Forskellen på at være I sin LYST og at have LYST TIL noget bestemt. Jeg tror ikke, det hjælper at gøre begæret forkert og forbudt, men jeg tror det hjælper (bevidstgør) at gå bevidst ind i begæret og ud igen. Det kan man gøre mange gange i løbet af en massage. Altså skifte mellem at være I SIN LYST og HAVE LYST TIL (noget bestemt).

 

Men naturligvis er et massagemøde jo noget andet end den sex, man drømmer og har fantasier om. Netop fordi der KUN er mødet. I det NU der er - og i den konkrete sansning, der er lige der.

Kunne det tænkes, at du faktisk bare VAR til stede (nærværende) i mødet med mig (derfor ingen tanker efterfølgende) og så kom tankerne senere, da mødet begyndte at blive forandret til noget andet inde i dig (en fantasi og en sammenligning til Pernille). Det er det sindet tit gør. Fjerner os fra den oprindelige konkrete sansning og laver en "historie" ud af det. Jeg synes, det er meget spændende at iagttage, hvordan vi gør det rigtigt ofte.

Kærlig Hilsen

Trine

Læs en case: Sex er ulækkert!

— Anna
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Når historierne opdigtes bagefter

— Thomas
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Nu kan det fandme være nok!

— Louise
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Et øjebliksbillede

— kvinde
på et massage kursus

Læs en case: Et usædvanligt par

— Par
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Hvad lever du for?

— mand
før en massage