Beskrivelser fra vores praksis som psykoterapeuter og massører

Tak til de mennesker, der har sagt ja til, at vi fortæller deres historier. Måske kan andre have glæde af at læse dem.

 

Når historierne opdigtes

Kære Thomas. Det svære (lidelsen i det) opstår, når du begynder at sammenligne. Selvom jeg godt ved det er svært, når noget af det du oplever i en massage, er noget af det, du savner med din kone... Kærlig hilsen Trine.

Hvad lever du for?

Nogle gange vækkes vi af noget udefrakommende, og vi bliver skubbet ind i bevidstheden om, hvad der er vigtigt i livet. Måske har vi slet ikke tænkt over det før, og det kommer som et chok.

Nu kan det fandme være nok!

Louise har haft en tryg og rolig opvækst, men mødte en voldelig mand, hun var i et forhold med i et år. Han begik adskillige overgreb mod hende. Overgreb som hun siden har været så påvirket af, at hun stort set ikke har nogen seksualitet.

Et usædvanligt par

Jeg havde besøg af et par for nogle dage siden. Det var kvinde og en mand i midten af livet, der havde mødt hinanden for et halvt år siden.De var ikke kærester, og de havde ikke noget seksuelt sammen. Endnu.

Sex er ulækkert

Fordi jeg blev mobbet som barn, har jeg haft lukket alt ned omkring mænd. Jeg har altid følt mig anderledes. Jeg har aldrig forstået, hvorfor kvinder og mænd havde sex med hinanden. Tanken om sex kan jeg slet ikke overskue.

Et øjebliksbillede

Der er pause, og lige om lidt skal vi i gang igen. Vi er nået til den fulde tantramassage. Solomændene og kvinderne har roteret og byttet pladser gennem øvelserne hele dagen, og nu er der to, der skal møde hinanden igen.