Min personlige rejse  

Trine Dupont

En god blanding af sårbarhed og livskraft

Jeg er 50 år. Mor til to drenge på 12 og 16 og en pige på 18 år. Jeg er gift med Morten og har været sammen med ham i 29 år. Min opvækst var en blanding af alkoholisme og kærlighed. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg var elsket, og jeg har samtidig brugt det meste af mit voksenliv på at arbejde med mig selv for at få ro i et meget flosset nervesystem, der reagerede med gamle traumers utryghed og chok, hver gang noget overrumplede mig. Som livet jo har det med at gøre. 

Den største og sværeste (op)gave, jeg nogensinde har fået, fik jeg, da min mand for 12 år siden delte en hemmelighed om sin seksualitet med mig og et ønske om at leve en del af sin seksualitet ud et andet sted end med mig. Det sendte mig afsted på en rejse i at finde ud af, hvem jeg selv var som seksuelt væsen. Noget jeg aldrig rigtig tidligere havde beskæftiget mig med. 

På vejen mødte jeg gamle mønstre og tilpasningsstrategier på godt og ondt. Jeg mødte Morten på en ny måde. Jeg stoppede som folkeskolelærer efter 17 år og blev uddannet psykoterapeut. Jeg mødte tantraen, fik kontakt til min krop og min kraft som kvinde. Jeg fik genskabt kontakten til mine klare Ja’er og mine klare Nej’er. Og jeg mødte Jørn. Jeg er stadig gift med Morten og er samtidig kæreste og kollega med Jørn. En konstellation, der fungerer og åbner til nye måder at være i et fællesskab på, hvor der er plads til os alle.

For mig har det handlet om, at at blive følelsesmæssigt mere fleksibel. En sej og sårbar omgang  om at slippe ideer om hvad et parforhold er og åbne for nye måder at være familie på. Jeg har aldrig fortrudt. Den er en helt afgørende baggrund for det arbejde, jeg laver i dag. 

Undervejs lærte jeg min krop at kende og mig selv som kvinde. Jeg tog på kurser og fik bedre fornemmelse af mine grænser, min lyst og hvordan jeg i det hele taget hænger sammen inden som et spirituelt, sensuelt menneskeligt væsen. Det har givet mig en dybde og en kontakt til min livskraft.

Undervejs er jeg blevet optaget af meditation som en vej til at forstå mit eget sind og finde sindsro. Meditation er blevet en del af en daglig praksis for mig.

Så det er alle disse erfaringer, uddannelserne jeg har taget, og de mennesker, jeg har mødt, som I sidste ende gør mig til den jeg er i dag.

Alt sammen bruger jeg i mit arbejde som psykoterapeut og massør, når jeg holder et rum for mennesker, hvor i de kan undersøge sig selv, blive mere bevidste og forandre mønstre, som står i vejene for deres livskraft.

Relevant uddannelse og erfaring

Jeg har også dette site www.trinedupont.dk

I mit foredrag I medgang og modgang fortæller jeg om min personlige rejse.

Podcasten I kærlighedens navn er netop min historie, hvis du er mere til at lytte for dig selv. Den kan du finde i vores webshop.

Trine går tur

Portræt af Trine fra november 2020.

Læs en case: Sex er ulækkert!

— Anna
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Når historierne opdigtes bagefter

— Thomas
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Nu kan det fandme være nok!

— Louise
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Et øjebliksbillede

— kvinde
på et massage kursus

Læs en case: Et usædvanligt par

— Par
fra en Sanselig Erkendelse

Læs en case: Hvad lever du for?

— mand
før en massage