SERK tantramassage uddannelse

Fællesskab og forståelse

Trine hår i sand_593x395

Fællesskabet

Vi inviterer ind i et fællesskab, hvor der er plads til at snakke med hinanden om emner, vi normalt ikke taler så meget om. Sex og seksualitet, sårbarhed, spiritualitet og det, der har at gøre med at være menneske. Uanset køn. Det er livgivende at dele erfaringer og spejle sig i andres historier, og det kan ofte i sig selv bevæge noget nyt i dig og i andre.

Danakilde

Danakilde er uden tvivl det helt rigtige sted for os. Huset, naturen, haverne, Rørbæk sø og de mange hellige spots, som Rebekka og Thorsten har skabt, er unikke. Her finder du stensætninger, urtespiraler, hellige kilder, shelters bygget omkring træerne, saunaer, vikingehuse, heste, grise og magisk natur.

Logi afregnes separat med Danakilde, da det ikke er obligatorisk at bo på Danakilde. Logi er derfor ikke med i uddannelses-omkostningen. Bor du ikke på kursusstedet, opkræver Danakilde 250 kr. for en weekend for bad og rengøring.

Mad

Maden er vigtig for os. Den er inkluderet i prisen, og vi gør vores bedste for, at den skal være både smagfuld, økologisk og smuk at se på.

Overnatning

Danakilde har skønne enkelt- og dobbeltværelser og desuden mulighed for overnatning i shelters eller små husvogne.

Du booker overnatning direkte hos Rebekka på 22592412 og aftaler detaljer med hende.

Forudsætninger for at deltage

Massageøvelserne foregår på gulvet på madras, så det er godt, at du har en vis bevægelighed i kroppen. Vi har meditationspuder til at støtte dig ved og sidde på.

Nøgenhed er naturligt

Nøgenhed er naturligt, og din krop er okay, som den er uanset køn, former, farver, vægt eller alder. Den er helt særlig og fortjener opmærksomhed og berøring.

Både den, der masserer, og den, der masseres, er nøgne under massagen.

Massagen inviterer dig ind i kontakt med dig selv - i dit møde med den anden. Det er omdrejningspunktet for alt, hvad der foregår hos os. Uanset om du er det, vi kalder "giver" eller "modtager".

 

I den nøgne sanselige kontakt vil du naturligt møde dine vaner, hvilket er godt, for det giver dig mulighed for at tale om dem, blive mere bevidst, og måske bane nye veje for nærhed og samvær. Det kan selvfølgelig også være lidt besværligt, og bliver det svært, er vi der for at hjælpe dig.

Af samme årsag deltager vi ikke selv i øvelserne, med mindre der opstår et ekstraordinært behov.

Hele kroppen inkluderes

I massagen inkluderes hele kroppen, og ingen dele af den  gøres til noget særligt. Berøringen er uden et formål andet end at undersøge kontakt og sanselighed.

I seksualiteten ligger en naturlig kontakt til lyst gennem sansning. Det er denne sansning, du inviteres ind i. Uden krav og forventninger, men i en klar ramme, og etikken er en integreret del af hele forløbet.

Man kan sige, at du møder dig selv i mødet med den anden. Det kan opleves som en enorm frihed at slippe for at skulle præstere at gøre det godt. Og det kan ende med at blive det.

Lidt om at sige nej

Det er altid muligt at sige nej til enkelte massagemøder, omend du skal forberede dig på at kunne møde alle mennesketyper, ligesom du skal have lyst til at kigge på dig selv, reflektere over og lære af de erfaringer, du får.

Alle tantramassører får behov for at sige nej på et tidspunkt, og det får du også. Alle tantramassører modtager et nej på et tidspunkt, og det vil du også. Det er helt naturligt og ikke fordi, der er sket en fejl.

Vi vil aldrig opfordre dig til at søge mod grænserne for at fremprovokere et nej. Det vil i stedet for handle om opmærksomt og langsomt at møde sig selv og den anden, og fra det sted vil du naturligt erfare, hvordan du kommer videre fra dit eget og andres nej.