SERK tantramassage uddannelse

        Årshjulet

aarshjul-kursuskalender-massage-med-tekst-light

Hvilke moduler består uddannelsen af?

Du skal gennemføre minimum fem moduler pr. år. I alt ti moduler over en to-årig periode. Herunder mindst ét grundmodul og minimum to temamoduler pr. år, hvoraf Sig Ja til din lyst skal gennemføres én gang indenfor de to år. På det sidstnævnte modul lærer du, hvordan du kan massere kønnet, derfor er det obligatorisk at gennemføre det modul en enkelt gang. Derudover bestemmer du selv, hvilke moduler du deltager på. Massageuddannelsen kan med andre ord tilpasses dig.

Se kursuskalenderen her.

Du vil komme i kontakt med mange forskellige mennesker, og som udgangspunkt skifter du partner mellem hver øvelse. Du er dog velkommen til (mod betaling) at tage din egen partner med på et eller flere moduler, hvis det giver mening.

Uddannelsen er designet sådan, at der også kan deltage andre, som ikke er under uddannelse.

Vi har gjort det på denne måde, fordi vi mener, at det er godt, du møder så mange kroppe, energier og udtryk som muligt.

Læs mere om de aktuelle moduler her.

Hvornår gennemfører vi et modul?

Vi gennemfører et modul ved minimum 10 deltagere. Aflyses et modul, som du er tilmeldt, og forhindrer dette dig i at gennemføre uddannelsen, kan du skrive til os, og vi finder en løsning.

Speciale-moduler

Grundmodulerne og temamodulerne godt kan være besøgt at ikke-studerende, hvorimod specialemoduler kun er forbeholdt de studerende.

 

Specialemodulerne omhandler blandt andet udformning af den etiske ramme, prissætning, visitering af gæster, evt. starthjælp til hjemmeside, sparring på din præsentation af dig selv og indretning af dit massagerum.

Specialemodulerne vil blive afholdt online eller privat hos os og er inkluderet i uddannelsesprisen. Eventuel kost og logi er ikke inkluderet. Info om dato og indhold kommer løbende.

Øve-massager

Der er et krav om minimum 20 øve-massager under uddannelsen.

Vi udleverer et skema, som du kan bruge til dokumentation. Du får en underskrift fra dem, du har masseret, og afleverer det udfyldte skema til os inden afslutningen af uddannelsen. Modulerne på uddannelsen giver dig ti massager, der kan indgå som øve-massager.

Det er også muligt at tage et symbolsk beløb for øve-massagerne, så længe det er tydeligt for din gæst, at du er under uddannelse.

Booking af moduler og aflysning

Når du har tilmeldt dig og betalt for uddannelsen, kan du booke de moduler, du har lyst og tid til. Dine bookinger er som udgangspunkt bindende.

Hvis du bliver syg og skal aflyse i ugen op til modulet, giver du os hurtigst muligt besked, da vi skal finde en afløser for dig.

Har du booket et modul senere på året, men ønsker at ændre det, skal vi have din aflysning så hurtigt som muligt og senest en måned inden, så vi kan justere i antal deltagere. Dette er vigtigt.

Med andre ord er kontinuitet og stabilitet vigtigt for os.

Bliver et modul aflyst fra vores side kan du bare tilføje et ekstra modul efter din sidste booking.