SERK tantramassage uddannelse

Tilmelding til uddannelsen

Fotograf Ulla Bjulver - Visual artist & Photographer

Hvordan tilmelder jeg mig?

Skriv til os på kontaktformularen nedenfor eller på info@dupontuhrenholt.dk, og så tager vi en snak i telefonen om uddannelsen, om dig og dine erfaringer, ønsker og håb.

I samtalen kan du stille spørgsmål til uddannelsen og til os, og sammen undersøger vi, om der er et match. Du binder dig i ét år ad gangen.

Afslutning på uddannelsen

Som afslutning på uddannelsen mødes vi til en lille fejring og overrækkelse af dit uddannelsesbevis.

Pris

Deltagergebyr pr. år er 18.700 kr. eksl. moms.

Du er tilmeldt, når du har overført til vores konto i Middelfart Sparekasse:

Reg. nr. 9860

Konto: 0000867845

Afbetalingsordning

Det er muligt at få en afbetalingsordning. Afbetalingsordningen er 6000 kr. ved start og derefter 2264 kr. pr. måned i 18 måneder. Afbetalingsordningen er betinget af at der laves en fast månedlig bankoverførsel.

Følger du vores anbefaling om prissætning af dine massager, kan du have tjent uddannelsen hjem efter kort tid. Dine muligheder for prissætning kan dog afvige en smule afhængig af, hvor i landet du befinder dig, hvor mange mennesker, der kommer hos dig allerede, og hvordan du anvender og kombinerer dine eventuelle øvrige massage-kompetencer med SERK-massagen.

Vi anbefaler, at du prissætter dine øvemassager til mellem 500-750 kr. pr. session. Du kan se vores priser på massagerne her.

Tilmelding og information om tantramassageuddannelsen

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked