Berørt – seksualitet som livskraft (E-bog)

kr. 259,00

BERØRT beskriver vores arbejde med seksualitet, psykoterapi og massage. Bogen er skrevet fra et personligt sted, og fortæller om Sanselig Erkendelse, berøring og tryghed. BERØRT indeholder mange beskrivelser fra de mennesker vi har haft igennem hænderne. Den kan med fordel læses med dig selv, hvis du er nysgerrig på din egen seksualitet, og henvender sig derfor til de fleste læsere med interesse for berøring, seksualitet og livskraft.

BEMÆRK! Dette er en e-bog og du skal downloade bogen her i shoppen umiddelbart efter at du har købt den (.epub).

Beskrivelse

Hvor går man hen, hvis man har ondt i seksualiteten?
BERØRT beskriver, hvordan man kan arbejde med sanselighed og seksualitet i en terapeutisk ramme. Vi kalder det sanselig erkendelse. Det er et personligt udviklingsarbejde, hvor kropslig erfaring og refleksion forenes på en ny måde i en samtale efterfulgt af en helkropsmassage. Med bogen introduceres ja og nej-sproget – et sprog for bevægelighed og grænser i seksualiteten, ligesom etikken diskuteres. Igennem casehistorier belyses betydningen af tryghed og naturlighed i arbejdet med mennesker og seksualiteten som en livskraft forbundet med kreativitet og spiritualitet.
Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for personlig udvikling, massage, psykoterapi og seksualitet.
"Vi er kun i live, når vi møder og mærker verden omkring os. Når vi rører og bliver berørt. Når vi interagerer med hinanden med hud og hår" – uddrag af forord af Christian Graugaard

Læs mere om bogen her:

Berørt - seksualitet som livskraft

2 anmeldelser af Berørt – seksualitet som livskraft (E-bog)

 1. Wilhelm Nussbaumer

  BERØRT er en modig bog.💪 Fordi vi er mange mennesker som higer efter at opleve sammenhæng i vores tilværelse, helt fra vores dybeste instinkter til vores gennemtærskede livserfaringer, vores problematikker og skavanker, som vi har døjet med hele livet.
  Trine og Jørn fortæller os utvetydigt, at det er selve sexualitetens livskraft som kan gøre det. Simpelt men ikke enkelt, som de selv siger.
  Og de byder os gæstfrit indenfor i deres berøringskunstneriske atelier, sørger omhyggeligt for at alle tryghedsskabende rammer står hvor de skal: etikken, respekten, langsommelighed, tålmodighed… Det er denne energi som gør, at jeg som læser, læser inde i mig selv. Det lægger BERØRT op til med en bred favnende og kreativ skrivestil, hvor du både får rationelle forklaringer og der bliver rusket op i dine blokerede følelser og konventionelle livsholdninger.
  I min optik er BERØRT et mesterværk, men jeg læser det både som kropsterapeut og personligt ud fra mine transformationer fra møder i det tantriske univers. Bogen berører mig på alle planer og jeg kunne ikke klare at læse mere end een del pr. dag – bogen har syv dele.
  BERØRT henvender sig til en bred målgruppe og der er sikkert nogle som kunne ønske sig mere uddybende forklaringer af de teoretiske indlæg, mens andre ikke kan håndtere så mange begreber og ville ønske sig flere casestories. Det står jo enhver frit at hoppe et par afsnit over, fordi læseren kan være helt sikker på at Trine og Jørn “tager hånd om” sagen igen og igen – lige til den sidste side.
  Alligevel ser jeg frem til at BERØRT kommer en dag i en populær udgave som undervisningsmateriale henvendt til teenagere.

  Mange mennesker efterlyser i dag terapier i en jungle af mangfoldighed. Og her har Trine og Jørn en pointe: Vi skal bruge hjernen, men slippe tankerne igen. Vi skal sanse, men være hengiven. Vi skal nyde forbundethed, men være selv i behold. På denne måde kan vi udvikle vores bevidsthed i en helhed af krop sind og ånd.☺️😊🙏🥰” – Wilhelm Nussbaumer, privat læser

 2. Anette Krogh

  “Jeg har været i det sexologiske felt i mange år, og jeg føler mig tryg, både privat og professionelt gennem hele bogen. Bogen er både meget sober og seriøs.
  Jeg kan rigtig godt lide jeres vægt på det fagpersonlige, etiske og omsorgsfulde. Jeres afsnit “Et etisk krydsfelt” er særlig interessant, især for os sexologer, og de præsenterede dilemmaer er yderst relevante. Indholdet er både informativt og vækker yderligere nysgerrighed.
  Som klinisk sexolog bevæger jeg mig i et tværdisciplint krydsfelt mellem biologi, psykologi, kultur, historie. Det har altid været svært at finde sober og seriøst viden/litteratur om det sanselige – det bliver (i min forståelse) ofte for meget eller for lidt, her synes jeg at I rammer godt ind og dækker et tomrum.
  Jeg vil klart anbefale jeres bog, og den kommer også på vores pensumliste.” – Annette Krogh, psykoterapeut og klinisk sexolog og leder af Gestaltinstituttet i Randers

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *