Tilbagebetaling og returnering

Du kan få pengene tilbage eller ombytte dine varer i op til 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

Yderligere ikke-returnerbare varer:

e-bøger, der kan downloades

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion.

Returnering

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til:

Serk I/S

Hans Broges Vej 31

8220 Brabrand

Danmark

Du skal selv betale for dine egne forsendelsesomkostninger når du ønsker at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar fragtservice eller købe fragtforsikring. Du er selv ansvarlig for pakken indtil den ankommer til vores adresse.

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling, er det en god ide at checke din bankkonto.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før pengene går igennem systemerne.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@dupontuhrenholt.dk.

Udsalgsvarer

Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Ombytning

Vi bytter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på info@dupontuhrenholt.dk og sende din vare til:

Serk I/S

Hans Broges Vej 31

8220 Brabrand

Har du brug for hjælp?

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked