Samarbejde med rejsningsbesvaer.dk

- der kan være mange årsager

Baggrunden

Oplevelsen af impotens, rejsningsbesvær, en slap penis eller Erektil Dysfunktion (ED), er noget der rammer de fleste mænd. Hvor meget du end har lyst til sex, så vil din lingam ikke samarbejde.

En klient kom med denne definition på forskellen mellem angst og rædsel:

“Angst er, når en mand første gang oplever ikke at kunne anden gang. Rædsel er, når en mand anden gang oplever ikke at kunne første gang”

De første gange slår du det måske hen med en undskyldning om, at du havde fået lidt for meget at drikke. Eller at hun ikke lige var din type, eller at du egentligt heller ikke havde lyst.

Med tiden begynder nederlagene at hobe sig op. Der er ikke flere undskyldninger tilbage, og du indser, at du har et problem, som der skal gøres noget ved.

Det er ikke blot en ond cirkel, du er endt i. Det minder om en nedadgåede ond og mørk spiral.

Angsten for ikke at kunne få erektion. Ikke kunne gennemføre et samleje, ikke kunne få udløsning, fylder tankerne.

Nydelsen ved sex aftager yderligere, og angsten for nederlag tiltager. Invitationer til sex udløser en stress, og pludseligt vælter der stresshormoner rundt i kroppen i stedet for kønshormoner.

Desværre oplever mange mænd med alderen, at deres krop ikke kan og vil det, som du gerne vil have den til. Samtidig er der et stort ønske om at bevare seksualiteten, og være seksuelt aktive.

Den psykologiske overbygning på Erektil Dysfunktion

Der kan i nogle tilfælde være tale om en rent fysisk udfordring og her henviser vi til Tom fra rejsningsbesvar.dk. Hos Tom afdækker I sammen om der er basis for fysiske behandlinger.

Har du mistanke om at din manglende funktion skyldes en kombination af flere faktorer, kan en kombineret indsats være en hjælp. Vi kan hjælpe dig med at tage fat på den personlige side af impotens.

Impotens kan i de fleste tilfælde helbredes. Det kræver bare at du tager en beslutning om at gøre noget ved det. Tænk nu, hvis din seksualitet rent faktisk kan blive levende igen?

Du anbefales at starte med en samtale eller en massage. Ofte tilgår vi også impotens med en Sanselig Erkendelse - en samtale og en efterfølgende massage.

Link til www.rejsningsbesvaer.dk

I har udviklet et koncept, der virker

— Par, temamodul

At I går foran i alle øvelser er mega fedt

I er gode til at skabe et trygt rum

Hold da op nogle snakke vi får hen over aftensmaden