Covid-19 rammer

Her kan du læse om de forholdsregler, vi tager, når vi afholder kurser

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer:

  • alle er symptomfri når de ankommer
  • der er i udgangspunktet ingen kram mellem deltagere, der ikke er par
  • der er to meter mellem madrasserne
  • vi lufter ud i alle pauser
  • der er mindst 4 kvm gulvplads pr. deltager
  • vi køber små enkeltportioner Lurpak-smør, marmelade og mælk, så ingen skal bruge det samme glas eller karton
  • vi serverer maden og portionsanretter til alle måltiderne (det er lidt ligesom en restaurant!)
  • snacks serveres i små både eller anrettes, så det er muligt at tage et enkelt knækbrød eller æble uden at røre de andre alle får deres egen kop hele weekenden, og vi binder en lille snor omkring håndtaget, så de kan kende den
  • anretning, servering af mad og tømning af opvasker står Trine og Jørn for
  • afrydning og sætte i opvasker hjælper alle til med
  • stolerygge tørres af efter brug
  • vi har faste pladser inden for ved spisebordet
  • hvis vejret tillader det, spiser vi ude ved langbordet under træerne i skyggen
  • vi opdeler kursisterne i hold, så de tre toiletter/bad anvendes af de samme personer
  • vi er ikke covid-19 politimænd, så vi nævner rammerne i starten af forløbet og herefter det op til deltagerne selv hvor meget og hvor lidt de føler sig trygge med

Danakilde

  • gør toiletter og bade rent flere gange dagligt
  • har vaskeklude til at tørre hænder med, der smides til vask efter brug
  • tørrer alle døre og håndtag af i hele hytten flere gange dagligt
    der står sprit alle de steder, hvor vi færdes
  • sikrer at der ikke kommer andre udefra i de weekender, hvor vi har retreats (og der er Covid-19 i omløb)

Vi oplever, at denne periode udfordrer os til at se nye muligheder og komme ud af vaner. Det er både spændende og sikkert meget sundt.