Helkropsmassage for par

tantra massage kursus
Foto: Ida Schmidt

Kontakt os!

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

At mødes på en ny måde

Mange par har lyst til at undersøge deres fælles seksualitet, men ved ikke helt hvordan de skal komme i gang. Nogle par føler det er lettest at starte med en massage sammen med én af os. Andre at det er bedst at få massage af os begge på samme tid, og i samme rum. Mange starter også med at tilmelde sig et af vores massage kurser, hvor de får mulighed for at dykke ned i egen seksualitet og nyde et fællesskab en hel weekend med seksualitet, berøring og sanselighed i højsædet.

I en parsession skaber vi en ramme, hvor der er tid og rum til at undersøge og genskabe kontakten til sig selv og hinanden. Sanselighed handler om nærvær og om at mærke sig selv – måske på en helt ny måde. Ofte har vi i vores seksualitet travlt med at gøre noget ved hinanden.

Hos os handler det mere om at være end om at gøre. Helkropsmassage handler derfor heller ikke om at fikse noget i parforholdet, der er gået i stykker, og nogen gange er det paradoksalt nok sådan, at når problemet eller målet slippes, sættes nye bevægelser i gang i forholdet.

Hvordan foregår det?

Der er tre indgange I kan vælge imellem:

1. Guidede øvelser og en guidet massage til én af jer.

Vi mødes i køkkenet til en kop kaffe eller te og taler om, hvad der bringer jer her. Derefter klæder vi om og træder ind i massage-rummet.

Ofte vil der være små kontaktøvelser, meditation, og en massage, hvor den ene af jer kan undersøge at modtage og den anden at give en massage. Vi støtter og vejleder undervejs, og afrunder dagen med en kort samtale om forløbet. I er velkomne til at skrive eller ringe, hvis der efter nogle dage dukker spørgsmål op. Under mødet bliver vi for en stund en slags tredje-part i jeres relation, og det er derfor vigtigt, at I tager en snak om det inden mødet. Jalousi er en naturlig følelse og bydes velkommen, blot I er åbne for at kigge på den.

2. To massager og to massører – samtidig i samme rum

Vi byder jer velkommen i mit køkken til en kop te eller kaffe og en snak om, hvad der bringer jer hertil. I får lejlighed til at stille spørgsmål, ligesom vi vil fortælle om dagens forløb. Derefter klæder vi om og træder ind i det lille intime tantrarum, hvor de to massager vil finde sted – samtidig. Vi vil gerne give jer mulighed for at opleve kontakten til jer selv , mens I er tæt på hinanden.

Undervejs i massagerne vil I måske blive inviteret til kontakt imellem jer, hvilket kan åbne for en helt ny oplevelse af samhørighed. Under massagemøderne bliver massørerne en slags tredje-part i jeres relation, og det kan være vældig spændende at undersøge at udvide kontakten til andre – i en tryg ramme, hvor kontakten mellem jer og den fælles oplevelse er central.

Vi afrunder dagen med en kort samtale om forløbet, og I vil være velkomne til at skrive eller ringe, hvis der efter nogle dage dukker spørgsmål op.

3. Begge modtager massage af den samme massør

I afsætter dagen til det. Først kommer den ene af jer og får en massage og senere på dagen kommer den anden. Sidst på dagen mødes I måske og deler jeres oplevelser. Det er en måde både at give sig selv en frihed og et rum til at en individuel oplevelse og så samtidig dele det med hinanden, så der derved opstår noget helt nyt mellem jer.

Der betales ved booking af alle tre typer massager. Se priser og aflysning for info.