Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Temamodul: At elske og ære din krop

september 20 Kl. 17:00 - september 22 Kl. 12:30

tantra massage kursus

Temamodul: At elske og ære din krop

I denne weekend er der fokus på, hvordan du får et mere kærligt blik på din krop. Måske er der måder, du tænker om dig selv på, der står i vejen for et naturligt og sundt forhold til din krop. Ved at møde disse tanker med kærlig berøring, i samtale og sammen med andre vil du kunne ændre dit blik på dig selv.

Er hofterne blevet lidt runde? Er maven lidt stor? Er brysterne ikke helt symmetriske? Har du altid ondt et sted? Vi vil arbejde med at tage det, der er, med ind i massagen og måske endda nyde os selv imens.

Trine:

Jeg er født med et par små skavanker. Jeg mangler den ene brystmuskel, hvilket betyder, at det ene bryst er mindre end det andet. Ligesådan er det med mine hænder, som der også er forskel på. Det har jo sådan set aldrig været anderledes, og da det altid har været en del af mig, skulle man måske tro, at det ikke betød noget. Men det har det gjort. Jeg har haft en hel del skam omkring det, at det var forskel på mine bryster og har brugt meget tid og energi på at fokusere på det. På forskellige måder har jeg forsøgt at skjule det. Lige indtil jeg opdagede, at symmetri egentlig ikke er særlig almindeligt. Det skete, da jeg begyndte at tage på massagekurser og lægge mærke til andre menneskers kroppe. Jeg så, hvor forskellige de var, og at det ikke kunne betale sig at sammenligne. Ingen kroppe er ens alligevel. Eller symmetriske for den sags skyld. Det var en stor åbenbaring for mig. Og da jeg så samtidig øvede mig i at mærke mig selv som et sanseligt væsen, smeltede min kropsskam stille og roligt væk. I dag nyder jeg min krop, og det er rejsen væk fra skammen og erfaringerne med, hvad berøring kan, jeg ønsker at dele med andre.

Skriv til os, hvis du gerne vil med på rejsen mod at elske og ære din krop. To uger inden weekenden får du tilsendt et velkomstbrev.

Vær opmærksom på at grundmodulet er forudsætning for deltagelse på et temamodul. Du skal altså starte med grundmodulet, hvis du ikke tidligere har været hos os. Her får du de grundlæggende ting på plads om massage og bliver introduceret til vores måde at formidle på. I enkelte tilfælde giver vi dog dispensation, så skriv til os, hvis du har erfaring med tantramassage, og ønsker at komme med.

Detaljer

Start:
september 20 Kl. 17:00
Slut:
september 22 Kl. 12:30
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangører

Jørn Uhrenholt
Trine Dupont

Sted

Danakilde
Rørbækvej 13
Give, Give 7323 Danmark
+ Google Maps
Telefon
22592412
Se Sted hjemmeside

Har du spørgsmål, så kontakt os.