Danakilde

Anmeldelse af kursusweekend

"Tak for endnu en dejlig weekend på Danakilde, hvor vi deltog i et tantra massage kursus, sammen med 9 andre deltagere. Trine og Jørn var kursus ledere.

Deltagerne var en god blanding af personer med en del erfaring med tantra, andre var helt nye og usikre på hvad en sådan weekend bød på.

De hyggelige og hjemlige rammer er en del af oplevelsen og i selve undervisningsrummet var der god plads til undervisning og plads til øvelser.

På deres rolige og anerkende måde ledte Trine og Jørn os igennem introduktion og øvelser. De er super gode til at få alle til at føle sig ok og give plads til forskelligheden.

Os der var par lavede øvelserne med vores partner og ved dette kursus var de øvrige deltagere solo kvinder, som lavede massage og øvelser med hinanden.

Den trygge atmosfære var med til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der blev talt om den glæde og smerte som dukkede op, når vi gennem fysisk berøring får kontakt til dele inde i en selv.
På bedste vis blev der samlet op og der var plads til at være i det.

Et af fokus punkterne var at lære og sige nej og ja. Samtidig give opmærksomhed på, at ikke alt handler om at præstere i et forhold, men om nærhed og bare være i en kærlig berøring, som ikke skal nå et sted hen.

I pauserne var der tid til mad, snakke, en gåtur eller middagslur.

Vi drog hjem med en dejlig oplevelse efter mødet med nye mennesker og en oplevelse af ny næring i vores kærlighedsliv."