Grundmodul i tantramassage (par) (regnbue)

kr. 4.980,00

Kursusbillet: “Modul 1: Introduktion til tantramassage” (regnbue). Denne billet er for 1 par. Bemærk: Har I ikke været hos os tidligere, vil vi gerne tale med jer, inden I booker. Denne weekend er reserveret LGBTQ+.

Varenummer (SKU): Modul1-par-1 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Indhold

Bemærk: Dette modul er særligt tilpasset LGBTQ+.

Grundmodulet er en introduktion til tantramassage. I  kan arbejde sammen hele weekenden eller vælge at udveksle massager med de andre. Den eneste forudsætning for at være med er en vis bevægelighed i kroppen og en nysgerrighed på kontakten til din sanselighed i mødet med en anden. Ord som lyst, sanselighed, nærvær, samvær og langsomhed er nøgleord.

Der er undervisning i massage af hele kroppen. Kønsdelene berøres let. Undervisning i yoni/lingammassage er først i modul 2. Udover berøringsøvelser og massager laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet. Deltagerne introduceres for ja og nej-sproget med fokus særligt på nej. Hvordan sanser man en grænse, hvordan kan den udtrykkes, og hvordan kan den modtages? Alle øvelser og alle massager bliver guidet og vist af Trine og Jørn, inden I selv får lov at prøve. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Denne booking er for ét par til én weekend. Booking er inkl. mad og vand, kaffe og te. Massageolie kan tilkøbes, eller I kan medbringe jeres egen yndlingsolie til at massere med. Kontakt Rebecca på Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk. Det er muligt at medbringe egen vin eller øl til aftensmaden. Øl og vin kan også købes direkte hos Danakilde på dagen, hvis I får lyst til det.

Læs mere om modul 1 her.

Læs mere om modul 2 her.

Du kunne også være interesseret i...