Modul 1: Introduktion til tantramassage (par)

DKK 4.600,00

Kursusbillet: “Modul 1: Introduktion til tantramassage”. Denne billet er for 1 par.

Varenummer (SKU): Modul1-par Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Indhold

Grundmodul 1 er en introduktion til tantramassage. Der er plads til både par og soloer. Par kan vælge kun at arbejde sammen eller blande sig med soloerne. Den eneste forudsætning for at være med er en vis bevægelighed i kroppen og en nysgerrighed på kontakten til din sanselighed i mødet med en anden. Ord som lyst, sanselighed, nærvær, samvær og langsomhed er nøgleord.

Der er undervisning i massage af hele kroppen. Kønsdelene berøres let. Undervisning i yoni/lingammassage henlægges til Modul 2. Udover berøringsøvelser og massager laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet. Deltagerne introduceres for “Ja og Nej-sproget” med fokus særligt på Nej. Hvordan sanser man en grænse, hvordan kan den udtrykkes, og hvordan kan den modtages? Alle øvelser og alle massager bliver guidet og vist af os, inden I selv får lov at prøve. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Denne booking er for 1 par til 1 weekend. Booking er inkl. mad og vand, kaffe og te. Øl og vin tilkøbes fra Danakilde. Kontakt Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk

Læs mere om modul 1 her.

Læs mere om modul 2 her.