Grundmodul: Nej (par)

kr. 4.980,00

Kursusbillet: “Grundmodul i tantramassage”. Denne billet er for 1 par. Bemærk at al information om mad skal sendes til Rebecca på Danakilde.

Klik her, hvis du er kvinde.

Klik her, hvis du er mand.

Næste modul 1 er d. 12-14 August.

Varenummer (SKU): grundmodul-par Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Indhold

Grundmodulet er en introduktion til tantramassage. Der er plads til både par og soloer. Par kan vælge kun at arbejde sammen eller blande sig med soloerne. Den eneste forudsætning for at være med er en vis bevægelighed i kroppen og en nysgerrighed på kontakten til din sanselighed i mødet med en anden. Ord som lyst, sanselighed, nærvær, samvær og langsomhed er nøgleord.

Der er undervisning i massage af hele kroppen. Kønsdelene berøres let. Undervisning i yoni/lingammassage er først i et senere modul. Udover berøringsøvelser og massager laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet. Deltagerne introduceres for ja og nej-sproget med fokus særligt på nej. Hvordan sanser man en grænse, hvordan kan den udtrykkes, og hvordan kan den modtages? Alle øvelser og alle massager bliver guidet og vist af Trine og Jørn, inden I selv får lov at prøve. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Denne booking er for ét par til én weekend. Booking er inkl. mad og vand, kaffe og te. Massageolie kan tilkøbes, eller I kan medbringe jeres egen yndlingsolie til at massere med. I kan også medbringe jeres egne saronger eller købe hos os. Kontakt Rebecca på Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk. Det er muligt at medbringe egen vin eller øl til aftensmaden. Øl og vin kan også købes direkte hos Danakilde på dagen, hvis I får lyst til det.

Læs mere om modul 1 her.

Læs mere om modul 2 her.

Du kunne også være interesseret i...