Grundmodul: Nej (mand)

kr. 2.490,00

Kursusbillet: “Grundmodul i tantramassage”. Denne billet er for 1 person (mand). Bemærk: Har du ikke været hos os tidligere, vil vi gerne tale med dig, inden du booker.

Klik her, hvis du er kvinde.

Klik her, hvis du er par.

Varenummer (SKU): grundmodul-mand Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Indhold

Grundmodulet er en introduktion til tantramassage. Der er plads til både par og soloer. Par kan vælge kun at arbejde sammen eller blande sig med soloerne. Den eneste forudsætning for at være med er en vis bevægelighed i kroppen og en nysgerrighed på kontakten til din sanselighed i mødet med en anden. Ord som lyst, sanselighed, nærvær, samvær og langsomhed er nøgleord. Vi sørger for lige antal mænd og kvinder.

Der er undervisning i massage af hele kroppen. Kønsdelene berøres let. Undervisning i yoni/lingammassage er først i et senere modul. Udover berøringsøvelser og massager laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet. Deltagerne introduceres for ja og nej-sproget med fokus særligt på nej. Hvordan sanser man en grænse, hvordan kan den udtrykkes, og hvordan kan den modtages? Alle øvelser og alle massager bliver guidet og vist af Trine og Jørn, inden I selv får lov at prøve. Vores erfaring er, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

Denne booking er for én mand til én weekend. Booking er inkl. mad og vand, kaffe og te. Massageolie kan tilkøbes, eller du kan medbringe din egen yndlingsolie til at massere med. Du kan medbringe egen sarong eller købe en hos os. Kontakt Rebecca på Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk. Det er muligt at medbringe egen vin eller øl til aftensmaden. Øl og vin kan også købes direkte hos Danakilde på dagen, hvis du får lyst til det.

Læs mere om grundmodulet her

Læs mere om modul 2 her

Du kunne også være interesseret i...