Modul 2: Fordybelse i tantramassage (mand)

DKK 2.490,00

Kursusbillet: “Modul 2: Fordybelse i tantramassage”. Denne billet er for 1 person (mand). Bemærk: Har du ikke været hos os tidligere, vil vi gerne tale med dig, inden du booker.

Klik her, hvis du er kvinde.

Klik her, hvis du er par.

Næste modul 2 er fra d. 17-19 September (det eneste modul 2 i år)

Varenummer (SKU): Modul2-mand Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Indhold

Fordybelse i tantramassage, modul 2 er kurset, hvor massagemødet bliver mere legende og bevægeligt. Hvor modul 1 blandt andet handler om at lære sit nej at kende, så handler modul 2 mere om at sige ja. Der er udførlig undervisning i massage af hele kroppen, herunder også udvendig yoni massage og lingam massage, der nu gøres til del af den samlede tantramassage.

Vi leger og undersøger (sanse dig selv) i mødet med den anden (i respekt for den anden).

Trine og Jørn demonstrerer alle berøringsøvelser, inden de sættes igang. Udover berøringsøvelser og massager laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet.

Forudsætninger for deltagelse

Vi anbefaler dig at starte med modul 1 for dels at få de grundlæggende ting på plads i forhold til at massere og for at blive introduceret til vores måde at undervise på. Vi tager med andre ord visse ting for givet, der er introduceret på grundmodulet. Kurset er for både par og soloer. Par kan vælge at arbejde sammen alene eller blande sig med soloerne i massageøvelserne.

Det er muligt at deltage på modul 2 flere gange. To weekender er aldrig ens.

Denne booking er for én mand til én weekend. Booking er inkl. mad og vand, kaffe og te. Massageolie, øl og vin tilkøbes på Danakilde. Kontakt Rebecca for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk. Det er muligt at medbringe egen vin eller øl til aftensmaden. Øl og vin kan også købes direkte hos Danakilde på dagen, hvis du får lyst til det.

Læs mere om modul 1 her.

Læs mere om modul 2 her.

Du skal have deltaget på modul 1 hos os tidligere, for at kunne fortsætte på modul 2. Læs mere om modul 1 her. Undtagelser kan forekomme, hvis du har erfaring fra andre kurser. Hvis du er erfaren massør, og gerne vil gå direkte til modul 2, så kontakt os inden du bestiller.

Du kunne også være interesseret i...