Modul 2: Fordybelse i tantramassage (kvinde)

DKK 2.300,00

Kursusbillet: “Modul 2: Fordybelse i tantramassage”. Denne billet er for 1 person (kvinde).

Varenummer (SKU): Modul2-kvinde Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Indhold

Fordybelse i Tantramassage, modul 2 er kurset, hvor massagemødet bliver mere legende og bevægeligt. Hvor modul 1 blandt andet handler om at lære sit Nej at kende, så handler modul 2 mere om at sige Ja. Der er udførlig undervisning i massage af hele kroppen, herunder også udvendig yoni massage og lingam massage, der nu gøres til del af den samlede tantramassage.

Du vil lege og undersøge i kontakt til dig selv (sanse dig selv) i mødet med den anden (i respekt for den anden).

Vi demonstrerer alle berøringsøvelser, inden de sættes igang. Udover berøringsøvelser og massager laver vi også små oplæg, og der er tid til refleksion, meditation og samtaler om liv og seksualitet.

Forudsætninger for deltagelse

Vi anbefaler dig at starte med modul 1 for dels at få de grundlæggende ting på plads i forhold til at massere og for at blive introduceret til vores måde at undervise på. Vi tager med andre ord visse ting for givet, der er introduceret på grundmodulet. Kurset er for både par og soloer. Par kan vælge at arbejde alene eller blande sig med soloerne i massageøvelserne.

Det er muligt at deltage på modul 2 flere gange. To weekender er aldrig ens.

Denne booking er for 1 kvinde til 1 weekend. Booking er inkl. mad og vand, kaffe og te. Øl og vin tilkøbes på Danakilde. Kontakt Danakilde for reservering og betaling af værelser: www.danakilde.dk

Læs mere om modul 1 her.

Læs mere om modul 2 her.