Forløb for kvinder

Når jeg rører den anden, rører jeg mig selv

 

Foto: Rhiannon Wilde

Nyt forløb for kvinder starter i april 2021

De seneste to forløb har været præget af Covid19, og vi har skulle holde mere fysisk afstand til hinanden.

Næste forløb bliver derfor med særligt fokus på de kropslige og sanselige øvelser og med et mantra, der kunne lyde:

NÅR JEG RØRER DEN ANDEN, RØRER JEG MIG SELV

Hvad går det ud på?

Det handler om at komme hjem i dig selv. Mærke dig selv indefra og ud i stedet for at lede efter svarene derude et sted, mens du håber på det bedste.

Netop dette er basis for ALT, hvad jeg laver i mit arbejde som psykoterapeut og massør. Det er på sin vis grundlaget for at blive tilpas i livet, at du kan mærke dig selv. Dermed tager du også ansvaret for dig selv hjem, og det er der stor frihed i.

I denne gruppe vil vi derfor arbejde rigtig meget med netop denne overskrift. Ugen inden mødet sender jeg en inspiration ud til jer om noget, I kan være opmærksomme på og undersøge, der har at gøre med at sanse og mærke sig selv.

Indhold:

Vi vil i løbet af de fem gange komme til at arbejde med hele kroppen og ikke mindst med vores sensualitet, og jeg vil guide jer til at forbinde sansningen med følelser og tanker.

Møderne er et åndehul og en pause til fordybelse i tre timer hver anden uge hen over foråret.

Hvordan foregår sådan en aften?

Meditativ stilhed
Delinger i en cirkel
Bevægelse i rummet
Øvelser der handler om berøring og sansning
Afrunding

Vi deler fra hjertet i opmærksomhed på os selv og tager ansvar for de projektioner, vi bringer ind i gruppen, når noget rammer os.

Det er dermed IKKE en terapigruppe, men mere et udviklingsrum og et trygt eksperimentarium, hvor du kan undersøge kontakten til dig selv i mødet med de andre skønne kvinder. Har du behov for psykoterapi, skal du måske arbejde med det i egenterapi.

Når dét er sagt, er det tydeligt efter fem års arbejde med kvinder i gruppeforløb, at det ofte har terapeutisk effekt og skubber til den enkelte lige præcis, som der er behov for.

Vi griner sammen, og vi støtter hinanden, og så hjælper vi hinanden med at rydde lidt op indeni, så der bliver plads til et indre nærvær, så vi kan sanse og mærke os selv indefra.

Vi forbinder os til vores kvindelige kraft og ikke mindst rummelighed, så vi kan rumme os selv og de andre med det, der er. Afspændt og i væren og uden andre mål end dét.

Cirka halvvejs i forløbet kommer min kollega Marianne Wind Graae på besøg og underviser os i, hvordan vi kan skabe bedre kontakt til vores køn blandt andet ved at bruge et yoniæg.

Er du nysgerrig på, hvem jeg er, kan du lytte med på denne podcast. I samtale med Inger Hjort.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Trine

Datoer: 20.4.-4.5.-18.5-1.6.-15.6. fra 18.30-21.30

Sted: Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25A, 8220 Brabrand. 

Let tilgængeligt fra motorvejen og gratis parkering

Ring til mig på 91548295, så finder vi ud af, om det er noget for dig.