Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tema: Stille og langsomt

juni 2 Kl. 17:00 - juni 4 Kl. 12:30

tantra massage kursus

Tema: Stille og langsomt

I denne weekend har vi fokus på, hvad der sker, når vi bliver stille sammen. Ikke bare stilhed for stilhedens skyld, men fordi vi kan høre mere, når der bliver stille. Vi kan også mærke mere, når det går langsomt. En langsom massage giver tid til at mærke ordentlig efter. Mærke dig selv ned i dybere lag sammen med en anden. 

Når der bliver stille, kan det føles, som om det larmer endnu mere. Måske er der noget, du flygter fra? Noget din opmærksomhed forsøger at skjule? Det kan være fint for en stund at fokusere væk fra det, der ikke er rart at kigge på, men ikke for evigt. Når vi lader omgivelserne og os selv blive stille for en stund, så dukker det op, som har brug for opmærksomhed. Særligt livfuldt er det at undersøge det sammen med andre i et trygt fælles rum, hvor sårbarhed, længsler, dilemmaer og konsekvenser er velkomne.

I denne weekend vil der være perioder med fuldstændig stilhed og forskellige meditationer/gearskifter. Nogle stilleperioder er i fællesskabet, og i andre er du alene. For os er berøring i sig selv meningsfuld, fordi nænsom berøring skaber intimitet og tryghed og udløser glæde. Derfor vil berøring indgå helt naturligt sammen med stilheden i løbet af weekenden.

Kursus-hjul

Vores kursusrække består af et grundmodul og en række temamoduler, som du kan vælge imellem. 

Grundmodulet er obligatorisk og en forudsætning for at deltage på temamodulerne, hvor vi forudsætter, at du ved hvad en tantramassage er, kender ja og nej-sproget, og vi har set, at du kan tage vare på dig selv og andre i det rum, vi åbner ind til. 

Alle moduler er fulde af sanselighed og berøring, men temamodulerne inviterer ind i et særligt fokus.

Ideen er, at vi laver flere temamoduler hvert år. Når du har deltaget i grundmodulet, kan du frit vælge hvad du så har lyst til. Det er ikke sikkert, at det er de samme moduler, der kommer igen året efter. Hvert temamodul er med andre ord unikt.

Læs mere om at elske og ære din krop her.

Læs om alle kurserne her.

Detaljer

Start:
juni 2 Kl. 17:00
Slut:
juni 4 Kl. 12:30
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangører

Trine Dupont
Jørn Uhrenholt

Sted

Danakilde
Rørbækvej 13
Give, Give 7323 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
22592412
Se Sted hjemmeside

Har du spørgsmål, så kontakt os.