Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tema: Modige hjerte

oktober 27 Kl. 17:00 - oktober 29 Kl. 12:30

tantra massage kursus

Tema: Modige hjerte

I denne weekend har vi fokus på, hvad der giver mening for os. For os er berøring i sig selv meningsfuld, fordi nænsom berøring skaber intimitet og tryghed og ofte er glædesfyldt. Derfor vil berøring indgå helt naturligt i løbet af weekenden. Vi undersøger forskellige livstemaer, der på godt og ondt er del af livet.

Frygt, mod, hvad der fylder i dit liv og at skelne mellem det der er vigtigt, det der fylder, og det der har betydning. Måske opdager du den mindst mulige forandring, det lille skridt, der med tiden vil skabe mere mening i dit liv. De små skridt med den store betydning kommer du til at tage sammen med andre, der har samme fokus som dig.

Kursus-hjul

Vores kursusrække består af et grundmodul og en række temamoduler, som du kan vælge imellem. 

Grundmodulet er obligatorisk og en forudsætning for at deltage på temamodulerne, hvor vi forudsætter, at du ved hvad en tantramassage er, kender ja og nej-sproget, og vi har set, at du kan tage vare på dig selv og andre i det rum, vi åbner ind til. 

Alle moduler er fulde af sanselighed og berøring, men temamodulerne inviterer ind i et særligt fokus.

Ideen er, at vi laver flere temamoduler hvert år. Når du har deltaget i grundmodulet, kan du frit vælge hvad du så har lyst til. Det er ikke sikkert, at det er de samme moduler, der kommer igen året efter. Hvert temamodul er med andre ord unikt.

Læs mere om at elske og ære din krop her.

Læs om alle kurserne her.

Detaljer

Start:
oktober 27 Kl. 17:00
Slut:
oktober 29 Kl. 12:30
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangører

Trine Dupont
Jørn Uhrenholt

Sted

Danakilde
Rørbækvej 13
Give, Give 7323 Danmark
+ Google Maps
Phone
22592412
Se Sted hjemmeside

Har du spørgsmål, så kontakt os.